The carelessness of running away

letters were all sent with no addresses
so that people can’t discover
we’re always undercover

– Ellie Goulding: Wish I Stayed

Want to point out two fundamental things.

Firstly, I tripped over several times – white dress white no more. (Okay, washed it later and now it’s all right again!) Secondly, it was and still is raining. Like, cats and dogs and a few monkeys riding very noisy donkeys. And every other animal you can think of. I had to cycle back home from Hyvinkää around noon. Needless to say, all my clothes are still drying in the sauna!

Advertisements

6 thoughts on “The carelessness of running away

 1. Lorainne says:

  Ihania kuvia ja ihana tuo mekko! ❤ Niin ja ihana tunnelma. Just tuollainen täydellinen kesäpäivä – vaikka sitten sataisikin. (: Tykkään.

  Jos vaikka jussin jälkeen nähtäis? Mulla on nyt jo sentään hakemus sitä korttia varten, kun jaksoin käydä koululla, hah… 😀 Täytyy vähän kattella noita aikatauluja ja päättää sitten, tuunko päiväksi vai myös yöksi. (:

  • Matleena says:

   Voi kiitos, ihana oot ihan ite!<3

   Jussin jälkeen sopii täydellisesti! Ilmottele vaan kun tiiät tarkemmin, onko sulla mun puhelinnumero? Vähän hauskaa kyllä oikeesti nähä :))) Ja lupaan kirjottaa tässä heti vaikka juhannuksena, nolottaa kun en oo saanu aikaseks vastata kenellekään, kauhee kasa kirjeitä tossa työpöydällä…

   • Lorainne says:

    Joo on mulla varmaan sun numero, ainakin muistaakseni laitoit sen johonkin kirjeeseen. En oo vaan älynny, että se olis ehkä vähän helpompi yhteydenpitokeino… 😀

   • Matleena says:

    Haha ei se mitään hei:) en vaan tässä viitti laittaa koko maailman nähtäville kuitenkaa mut juu, laita vaikka sitä kautta tarkempia aikataulutietoja yms!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s